Pomppulinnapark logo

Toimitusehdot

Yleistä

Näiden käyttöehtojen sisältämät kohdat ovat ehdot asiakkaan ja Pomppulinnaparkin (myöhemmin palveluntarjoaja) välisessä kaupassa. Varatessaan palvelun tai suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy kun asiakas on varannut palvelun tai suorittanut maksun palvelusta, ja palveluntarjoaja on tämän vahvistanut. 

Palveluiden käyttö

Ostettua palvelua voi käyttää vain kyseisen palvelun kuluttamiseen.

Pyhät, poikkeuspäivät ja huoltotauot

Emme hyvitä yksittäisiä poikkeuspäiviä, jolloin keskus on ollut suljettuna. Ilmoitamme poikkeuspäivistä erikseen sosiaalisen median sivuillamme. Myös varauskalenterimme näyttää ajantasaisen tilanteen.

Emme hyvitä yksittäisiä poikkeustilanteita, jotka aiheutuvat palveluntarjoajasta riippumattomista syistä (esimerkiksi kauppakeskuksen tyhjentäminen palohälytyksen vuoksi).

Maksaminen

Pomppulinnaparkin tuotteita voi ostaa verkkokaupasta tai paikan päältä Pomppulinnaparkeista sekä tapauskohtaisesti Pomppulinnaparkin yhteistyökumppaneiden myyntipisteistä. Verkkokaupassa maksutapana käyvät Paytrail Finlandin tarjoamat maksuvälineet.

Paikan päällä Pomppulinnaparkeissa maksuvälineinä käyvät käteinen (eurot), kotimaiset pankki- ja luottokortit (Visa, MasterCard) sekä liikuntaseteli tai liikunta- ja kulttuuriseteli (Smartum, Edenred, Eazybreak). Liikuntaedulla voit maksaa vain henkilökohtaisia liikuntapalvelujasi. Liikuntaetuja ja lahjakortteja ei voi muuttaa rahaksi, eikä niistä palauteta rahaa.

Laskutus on mahdollista erikseen sovittaessa. Laskutamme pääsääntöisesti vain y-tunnuksen omaavia tahoja, emme yksityishenkilöitä. Laskuihin lisätään laskutuslisä 10€.

Lippujen tai lahjakorttien katoaminen

Kadotettuja lippuja tai lahjakortteja ei hyvitetä.

Lahjakortti

Maksettaessa lahjakortilla paikan päällä lahjakortti tulee esittää maksun yhteydessä. Verkkokaupassa maksaessa lahjakortin koodi tulee syöttää sille varattuun tilaan. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Sairastapaukset, ostosten muutokset ja rahapalautukset

Sairastapaukset lääkärin tai terveydenhoitajan todistuksella, rahanpalautukset ja jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot käsittelemme tapauskohtaisesti. Rahapalautuksista sekä ostosten muutoksista veloitamme käsittelymaksuna 10 €. Rahapalautuksia ei suoriteta, mikäli palvelu on maksettu liikuntarahoilla tai muulla työnantajan myöntämällä edulla. Rahapalautukset tehdään samalle maksutavalle, jolla tilaus on tehty.

Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja tai jo alennettuja palveluita. Kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

Varaus- ja peruutusehdot

Suosittelemme lippujen ostamista tai varaamista etukäteen, jotta varmistat pääsysi haluamallasi ajankohtana. Varaukset ovat sitovia, emmekä ota alustavia varauksia vastaan. Varatut maksamattomat liput tulee lunastaa viimeistään 15 minuuttia ennen varauksen alkamisajankohtaa. Pidätämme oikeuden palauttaa lunastamattomat liput tapauskohtaisesti uudelleen myyntiin.

Normaalien aukioloaikojen puitteissa tehtyjen ryhmävarausten kohdalla varauksen vahvistaminen tapahtuu kun varausmaksu on maksettu.

Normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle tehdyissä varauksissa suunnittelemme työvuorot näitä tilaisuuksia varten aina erikseen. Varaus vahvistuu kun varaus on kokonaisuudessaan maksettu.

Mikäli et tule varaamallesi vuorolle, tunnille tai kurssille, on varaus peruutettava joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Aukioloaikojen puitteissa tehdyt varaukset

Yli 7 vuorokautta ennen ryhmävarauksen (synttärit) ajankohtaa tehdystä peruutuksesta hyvitämme varausmaksun saman arvoisella lahjakortilla. Pomppulinnaparkin lahjakortti on voimassa 12 kk alkuperäisen varauksen ajankohdasta ja se tulee noutaa Pomppulinnaparkista sen aukioloaikoina.

Alle 7 vuorokautta ennen juhlien alkua tehdystä juhlien siirrosta tai peruuttamisesta varausmaksua ei palauteta tai hyvitetä, paitsi jos kyseessä on sairastapaus (lääkärin tai terveydenhoitajan todistus on toimitettava). Tällöin varausmaksu hyvitetään saman arvoisella lahjakortilla (ks. tarkemmat tiedot ylempää).

Yksittäiset varaukset tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Mikäli varaus perutaan alle vuorokauden varoitusajalla, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan.

Normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle tehdyt varaukset

Normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle tehtyjen varausten perumisesta veloitamme aina vähintään 50€ (yli 14 vrk ennen tapahtuma-ajankohtaa tapahtunut peruminen), mutta mikäli varaus perutaan alle 14 vrk ennen tapahtuma-ajankohtaa, veloitamme 100€. Jos varausta ei peruta lainkaan ennen tapahtuma-ajankohtaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan.

Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin asiakkaalle palautetaan kauppasumma täysimääräisenä tai vaihdetaan toiseen samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään palveluun.

Verkkokaupassa myynnissä olevat palvelut noudattavat yleisiä verkkokaupan ehtojamme. Verkkokaupasta ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- tai muilla lipuilla ei ole peruutusoikeutta (kuluttajansuojalaki luku 6, §16, kohta 11)

Ikärajat

Kaikenikäiset asiakkaat ovat tervetulleita, mutta vanhemmat tai lapsen seurassa olevat aikuiset ovat vastuussa lapsesta. Alaikäiset lapset ovat aina vanhemman tai huoltajan vastuulla.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.