Pomppulinnapark logo

Pomppulinnaparkin ohjeet/säännöt

Lapset ovat alueella lapsen mukana olevan aikuisen vastuulla. Alueella ei ole lastenhoitopalvelua. 

Tulethan Pomppulinnaparkkiin vain täysin terveenä.

Sisätiloissa liikkuminen tapahtuu rauhallisesti kävellen. Juokseminen ei kuulu Pomppulinnaparkkiin.

Pomppulinnaparkissa leikitään omalla vastuulla. Vanhemmilla on vastuu lapsistaan, eikä alle 12-vuotiaita lapsia saa jättää yksin. 15 vuotta täyttänyt voi toimia pienempien lasten valvojana.

Ulkovaatteet ja ulkokengät jätetään niille varattuihin vaatenaulakoihin. Pomppulinnapark ei vastaa naulakkoon jätetyistä tavaroista.

Hygieniasyistä Pomppulinnaparkissa liikutaan sisätossut tai sukat jalassa. Paljain jaloin ei saa mennä Pomppulinnaparkkiin. 

Sisäänpääsymaksu oikeuttaa rajattuun leikkiaikaan Pomppulinnaparkissa saman päivän aikana.

Meillä ei saa töniä eikä kiusata. Tarvittaessa henkilökunta puuttuu asiaan ja voi poistaa mahdollisesti häiriötä aiheuttavat henkilöt. Mikäli ongelmia ilmenee, kerrothan niistä henkilökunnalle välittömästi.

Muistetaan hyvä käsihygienia. Kädet on hyvä puhdistaa aina ennen alueelle menoa sekä sen jälkeen. Se on kohteliasta muita leikkijöitä kohtaan. Alueella on käytössä runsaasti käsidesiautomaatteja.

Jätäthän ketjut, kaulakorut sekä terävät esineet kotiin. Näin kaikilla on turvallisempi olla ja välineet pysyvät paremmin kunnossa.

Voit nauttia Pomppulinnaparkin kioskin palveluista. Juomapullot voit ottaa mukaan alueelle, mutta pomppulinnoissa ei saa juoda eikä ruokailla. 

Pomppulinnapark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

 

Tule pomppimaan!

Pomppulinnaparkissa riittää tekemistä joka lähtöön pienille ja isoille pomppijoille.

Yksin- ja kaksin pelattavia taito- ja nopeuspelejä

Pomppulinnapark

Tilaa uutiskirje

© 2023 Pomppulinnapark / Irti Maasta Oy